Jyväskyläläisten hyväksi ja Perusjyväskyläläiset ry virallistavat yhteistoimintansa

Jyväskylän kaupunginvaltuussa toimiva Jyväskyläläisten hyväksi valtuustoryhmä (JyHy) ja Perusjyväskyläläiset ry(PerusJ) pitivät 25.3.2021 yhteistoiminnan perustamistilaisuuden kaupungintalolla. Tilaisuudessa Jyväskyläläisten hyväksi valtuustoryhmä ja Perusjyväskyläläiset ry allekirjoittavat sopimuksen yhteistoiminnasta, jonka mukaan Jyväskyläläisten hyväksi valtuustoryhmästä tulee Perusjyväskyläläiset ry:n virallinen kunnanvaltuustoryhmä.

Perusjyväskyläläiset ry:n sääntöjen 14 §:n, ”Kunnanvaltuustoryhmä”, mukaan yhdistys huolehtii valtuustoryhmänsä tuloista ja menoista sekä vastaanottaa luottamushenkilön luottamushenkilömaksut toimialueellaan.

Sopimuksen seurauksena Perusjyväskyläläiset ry saa oman kunnanvaltuustoryhmän ja sitä kautta suoran yhteyden Jyväskylän kaupungin päätöksentekoon ja kuntapolitiikkaan. PerusJ:n puheenjohtaja Seppo Hiltunen kommentoi yhteistyötä luottavaisesti:

”Nyt ollaan oikeasti ja suoraan ihmisten asialla. Jyväskyläläisten asialla. Koska olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton, ei puolue voi enää sanella mitä saamme sanoa ja mitä emme saa sanoa. Meillä on nyt täydelline vapaus toimia suoraan jyväskyläläisen puolesta.

Meillä on yhdistyksessä ja kuntavaaliehdokkaina suoraselkäistä porukkaa, joidenka toiminta oikeudenmukaisuuden puolesta, vääryyttä ja kieroilua vastaan, on todennettu Perussuomalaisten sisällä tapahtuneiden suhmurointien vastustamisessa. Nyt meillä on uusi latu avattana ja hiihdettävänä. Tämä latu on suora ja sellainen, jossa toisia ei kampiteta.

Uskon, että kuntalaiset osaavat nähdä, mitä olemme poliittisina ja yhteiskunnallisina toimijoina. Jyväskyläläiset arvioivat toimintamme ja heille me olemme suoraan vastuussa”

Jyväskyläläisten hyväksi valtuustoryhmässä toimiva kaupunginvaltuutettu ja maakuntavaltuutettu Teemu Torssonen on myös iloinen yhteistoiminnasta:

”JyHy on toiminut aiemminkin yhteistyössä Jyväskylän Perussuomalaiset ry:n kanssa ja nyt on aika virallistaa yhteistoiminta. Näin saadaan toiminta uudelle ja vaikuttavammalle tasolle myös kuntapolitiikan mielessä.

Soinilaispopulistisen Perussuomalaisten Kesk-Suomen piirin pahaveli verkosto erotti Jyväskylän Perussuomalaiset ry:n piiriorganisaatiosta vuonna 2019. Se oli kiero ja vahingollinen temppu piirin sisäpiiriltä

Jyväskyläläisten hyväksi valtuustoryhmän puheenjohtajana, isänmaallisena ja modernina kansallismielisenä minun on helppo olla virallistamassa yhteistyötä PeruJ:n toimijoiden kanssa. Perusjyväskyläläiset ry on tehnyt vuosikymmeniä isänmaallista politiikkaa. Kun sunhmuroijat lähtivät pois Jyväskylän Perussuomalaiset ry:stä, jäljelle jäi ne toimijat, jotka asettivat oman edun sijaan, yhteisen hyvän etusijalla. Juuri tällaista mentaliteettia tarvitaan politiikassa. PerusJ:n väki on ainoa, joka on näyttänyt teoillaan hyvät ja oikeat puheensa todeksi.”

Perujyväskyläläiset ry on entiseltä nimeltään Jyväskylän Perussuomalaiset ry ja kuvaa olevansa ”perussuomalaisempi kuin perussuomalaiset itse”. Yhdistys omaakin vuosikymmeniä pitkät ja perinteikkäät juuret Jyväskylässä.

Jyväskyläläisten hyväksi valtuustoryhmä on perustettu vuonna 2019. Valtuustoryhmän toimintaperiaateena on toimia jyväskyläläisten ja Jyväskylän kaupungin hyväksi isänmaallisessa ja kansallismielisessä sekä sivistyneessä hengessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *