Julkistimme ensimmäisen erän kuntavaaliehdokkaitamme

Perusjyväskyläläiset ry on nimennyt 27.08.2020 pidetyssä hallituksen kokouksessaan ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa.
Pitkän ja perinteikkään yhdistyksen ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat ovat:
-Seppo Hiltunen, yrittäjä
-Merja Mikkola, THM ja gerontologi
-Artturi Martynov, opiskelija
-Jukka Sojonen, eläkeläinen
-Olli Pasanen, puutarhuri ja hortonomi
-Ossi Koskinen, (osakeyhtiön) hallituksen puheenjohtaja

Perusjyväskyläläiset ry on järjestämässä ja osallistumassa kuntavaaleihin valitsijayhdistysten yhteislistalla. Perusjyväskyläläiset toivottavat myös kaikki muut kuin yhdistyksen jäsenet mukaan yhteislistalleen:
“Yhdistyksemme on tehnyt perinteikästä perussuomalaista politiikkaa usean vuosikymmenen ajan. Nyt olemme lähdössä hyvällä, aatteellisella ja luotettavalla porukalla kohti kuntavaaleja. Vaikka lähtökohtamme ja juuremme ovat perussuomalaisuudessa, niin järjestämämme valitsijayhdistyksien yhteislista mahdollistaa kaikkien sellaisten henkilöiden  mukaan tulon, jotka eivät halua olla mukana puoluepolitiikassa. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden vaikuttamiseen hyvässä porukassa myös sitoutumattomille ehdokkaille.”
-Seppo Hiltunen, puheenjohtaja

Yksittäinen henkilö voi asettua ehdokkaaksi kuntavaaleissa keräämällä kymmenen henkilön nimen kannatuspaperiin, jota virallisesti kutsutaan valitsijayhdistykseksi. Valitsijayhdistykset voivat muodostaa yhteislistan, joka vaaliteknisesti esimerkiksi  äänten laskennan suhteen vertautuu rekisteröityjen puolueiden asettamiin ehdokaslistoihin.

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *