Jyväskylän kaupunginvaltuustossa uusi valtuustoryhmä

Maanantaina 25.11.2019 Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Teemu Torssonen ja Jyväskylän Perussuomalaisten jäsen Mika Schwach perustivat uuden vaaltustoryhmän kaupunginvaltuustoomme. Perustamisilmoituksessa kerrottiin seuraavasti:

”Valtuustoryhmän toimintaperiaateena on toimia jyväskyläläisten ja Jyväskylän kaupungin hyväksi isänmaallisessa ja kansallismielisessä sekä sivistyneessä hengessä. Toiminta pohjaa mm. sellaisiin arvoihin ja lähtökohtiin kuten oikeudenmukaisuus, sivistys, inhimmillisyys ja rehellisyys. Tärkeinä teemoina ovat kuntalaisten turvallisuus, vähäosaisten auttaminen, Jyväskylän elinvoimaisuus ja kaikkien kuntalaisten yleinen hyvinvointi. Isänmaalliseen, oikeudenmukaiseen ja inhimilliseen politiikan tekemiseen kuuluuvat vähäosaisten, huono-onnisten ja syrjäytyneiden auttaminen.

Jyväskyläläisten hyväksi(Jyhy) -valtuustoryhmä toimii yhteistyössä pitkän historian omaavan ja perinteikkään Jyväskylän Perussuomalaiset ry:n kanssa tehden vastuullista kuntapolitiikkaa.

Jyväskyläläisten hyväksi on suorapuheinen valtuustoryhmä. Jyhyläiset arvostavat sananvapautta demokraattisen yhteiskunnan tärkeänä arvona. Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista, mutta poliittista ja yhteiskunnallista valtaa ei pidä tavoitella vaikenemalla eikä totuutta vääristelemällä.

Suorapuheinen eri näkökulmia ja mielipiteitä huomioiva keskusteleminen edistää toisten ihmisten ymmärtämistä. Se edistää myös kunnallisen poliittisen järjestelmän toimivuutta sekä yhteistyön tehokkuutta. Jyväskyläläisten hyväksi -valtuustoryhmä ei pelästy erimielisyyttä. Sananvapauden kunnioittaminen ja avoin yhteiskunnallinen keskustelu kuuluvat jokaiseen hyvään, sivistyneeseen, kehittyneeseen ja arvokkaaseen poliittiseen toimintaan.”

Pyrimme tämän kautta epäsuorastikkin jatkamaan vaikuttamista kunnallisella tasolla, sekä toimivaan yhteistyöhön kaupunginpolitiikassa.
Jyväskylän Perussuomalaiset ry onnittelee Mika Schwachia pääsystänsä kaupungin politiikkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *