Jyväskylän Perussuomalaiset jatkaa toimintaansa

Hyvät jyväskyläläiset ja perussuomalaiset,

Sunnuntaina 5.1.2019 pidetyssä Jyväskylän Perussuomalaiset ry:n ylimääräisessä kokouksessa, yhdistyksen jäsenistö päätti äänestyksessä, äänin 15-11, olla lakkauttamatta yhdistystä ja sen toimintaa. Ylimääräisen kokouksen koollekutsumisperuste olikin juuri vaatimus yhdistyksen purkamisen käsittelystä, huomattava osa kokouksen vaatineista yhdistyksen jäsenistä ovat myös toisen, lokakuussa perustetun yhdistyksen jäseniä.

Enemmistö Jyväskylän perussuomalaisten jäsenistöstä näki tarpeelliseksi säilyttää perinteikkään ja suoraselkäisen, perussuomalaisia arvoja noudattavan ja ylläpitävän Jyväskylän yhdistyksen olemassaolon. Kyseisen kokouksen johti ensimmäistä kertaa, lokakuussa valittu puheenjohtaja, Seppo Hiltunen. Valta vaihtui seremoniallisesti edellisen puheenjohtajan Artturi Martynovin ojennettua puheenjohtajan nuijan.

Jyväskylän Perussuomalaiset ry pyrkii vuoden 2020 aikana tekemään aitoa perussuomalaista politiikkaa edistäen puolueen arvoja ja keskittyen kuntapoliittisesti kaupungin ja sen palvelujen kehittämiseen, ehkäisten esimerkiksi syrjäytymistä. Muita tärkeitä kärkiteemoja yhdistykselle ovat poliisien lisääminen, haittamaahanmuuton ongelmien torjuminen, sekä euroskeptisyys.

Odotamme toiminamme elävöittämistä alkavan vuoden aikana.

Artturi Martynov ojentaa puheenjohtajan nuijan Seppo Hiltuselle.

Loppuvuoden 2019 puheenjohtaja Artturi Martynov ojentaa nuijan puheenjohtaja Seppo Hiltuselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *