Yhdistyksemme tulevaisuudesta

Viimeisen kuukauden aikana on syntynyt paljon epävarmuutta tämän yhdistyksen tulevaisuudesta, sillä käydyissä keskusteluissa on tullut tavaksi hypätä suoraan päätelmiin.
Muistuttaisin, että Jyväskylän Perussuomalaisten erottaminen Perussuomalaisten Keski-Suomen piiri ry:stä tapahtui suoranaisesti puolueen arvoja rikkomalla.

25.10.2019 pidetyssä puoluehallituksen kokouksessa, kaksi päivää ennen yhdistyksemme tämän vuoden syyskokousta, Jyväskylän toinen yhdistys hyväksyttiin ja määrättiin ”sen toimialueeksi Jyväskylän kaupunki”, kertoi puoluesihteeri Simo Grönroos.
Tämä lausunto, vastoin monen uskomusta, ei estä toimintaamme perussuomalaisena poliittisena järjestönä edes puolueen nimissä, sillä se ei määrittele paikallisyhdistysten määrää kullekin kunnalle tai kaupungille.

Kysymys tämän yhdistyksen tulevaisuudesta riippuu kovasti perussuomalaisista arvoista, joita edustamme ja linjasta, jota ajamme, sekä avoimuutta ja rehellisyyttä, jota arvostamme.
Tulemme jatkossakin nykyiselläkin tiellä kuntavaaleihin toteuttamaan politiikkaa näillä periaatteilla, keskustelemalla aktiivisesti meille tärkeimmistä vaaliaiheista teltalla, keskustassa tai tapahtumissa. Vaikka vuoden 2021 kuntavaaleihin on vieläkin pitkä tie, meidän on syytä käydä keskustelua.

Lisäksi ensi vuonna me toivomme lisäävän yhä laajemmaksi viestintäämme sosiaalisessa mediassa.

Artturi Martynov
puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *